11 Μαρτίου 2007

O ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Κάτω από: Uncategorized @ 8:12 am

Ξημέρωσε μια νέα μέρα για τον μικρό Νικόλα. Μόλις μπήκε ο Ιούλιος! O καπετάν ΝΙΚΌΛΑΣ φόρεσε το σκουφάκι του, το σχισμένο παντελόνι και τα υπόλοιπα του ρούχα.Τότε άρχισε το ταξίδι. Πριν ανοίξει τα πανιά ήρθε και ο Ζαχαρίας, ο Άρης και η Τριζάτη και τότε ξεκινήσανε να πάνε από τη Χαβάη στη Ρόδο για να πάρουνε   το  θησαυρό.
                                                                                 
Όταν έφτασαν στη μέση έπιασε μεγάλη καταιγίδα, ο Ζαχαρίας τον πήρε ο αέρας και τον έβγαλε έξω από το πλοίο. Παραλίγο να πνιγεί αλλά ο  κ.ΝΙΚΌΛΑΣ του έδωσε το χέρι του και τον έβγαλε πάνω. Όταν τελείωσε η καταιγίδα να που φάνηκε και η Ρόδος.
Κατεβήκανε από το πλοίο. Με καθοδηγώ το χάρτη, περπατούσαν ώρες…
Με αναζήτηση το θησαυρό! Να και που έφτασαν. Όμως βρήκαν μια παλιά γέφυρα. Βγήκαν πάνω και περπάτησαν άκρη-άκρη. Η γέφυρα δεν άντεξε και κατέρρευσε. Οι φίλοι μας σκαρφάλωσαν και βγήκαν πάνω. Μετά μπήκαν σε μια σπηλιά  και πήραν πράγματι το θησαυρό.
Μετά επέστρεψαν στο καράβι τους και πήγαν στα σπίτια τους Μετά από τη μεγάλη αυτή περιπέτεια!!Μετά επέστρεψαν στο καράβι τους και πήγαν στα σπίτια τους Μετά από τη μεγάλη αυτή περιπέτεια!!

Χωρίς Σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια αυτής της καταχώρησης. | URI Παράθεσης

Αφήστε ένα σχόλιο

XHTML ( You can use these tags): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> .

Copyright © 2006 , Powered by WordPress, Hosted by Siteground